1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DNS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez McGregor, Luty 3, 2010.

  1. McGregor

    McGregor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój problem polega właśnie na serwerach DNS podczas podłączania do XboxLive. Mam podane trzy serwery, a muszę wpisać tylko dwa. Próbowałem już różnych kombinacji ale bezskutecznie. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Wejdź na start-uruchom-cmd-i wpisz: ipconfig/all i tam znajdziesz swoje DNS-y i wpisz je do PC jak i do xboxa
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo wpisz adres bramy jako dns

    mozesz tez sprobowax wylaczyc frewala albo antywirusa czasami one blokuja
     
  5. McGregor

    McGregor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja podłączam się bezpośrednio pod modem. Ale dziękuję, spróbuje.
     
  6. Sonix

    Sonix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz wpisac tylko 1 DNS.
    Jak masz router to pewnie 192.168.1.1
    a jak modem to wpisz DNSy neostrady..

    194.204.x.x nie pamietam koncowki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum