1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DNS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LinePL, Lipiec 23, 2010.

  1. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1.Witam. Mam pro blem z podlaczeniem xboxa do internetu(live). Test zatrrzymuje sie przy internecie i wyskakuje komunikat:Serwer Dns nie zmienil nazwy serwero. uslugi xbox live i witryny xbox. Prosze o pomoc . Podlaczam sie przez wifi bo mam xbox 360 slim 250gb. Moj modem to :Alice.Mieszkam w niemczech dlatego to taki modem.
    2.Czy jesz mozliwosc przegladania stron internetowych takich jak onet czy wp ? w x360(END)=
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Swistiboy

    Swistiboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdz podłączenie przez kabel Ethernet (nowy Xbox takowy posiada, jeżeli 'boskie' recenzje są prawdziwe).

    Drugie pytanie, jest obsługa Facebooka, co do stron do nie mam pojęcia (sam korzystam z Live od miesiąca).
     
  4. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Facebook i Last.FM. Xbox nie ma wbudowanej przeglądarki internetowej. A co do DNS, spróbuj połaczyć sie przez ethernet, a jeśli to nie pomoże spróbuj wklepać tzw open dns. OpenDNS ? Wikipedia, wolna encyklopedia
     
  5. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    x

    Kabla enthernet nie mialem :((((( Zas gdy wpisuje OpenDS to wyskakuje ten sam blad ....
     
  6. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    up. Jeszcze jakies propozycje :d ? Troche pozno od ostatniej odp ,d
     
  7. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    zainwestuj w kabel ethernet :D
     
  8. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam kabel ethernet .. i to samo dalej
     
  9. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Region jaki wybrałeś? Jets możliwość kiedyś o tym czytałem, ale musisz coś tam instalować.
     
  10. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    2.pyt juz zakonczone?? Region mam Wielka Bryt...

    up.
     
Wczytywanie...

Poleć forum