1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dodatkiem do fallouta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lumezz, Lipiec 27, 2009.

  1. lumezz

    lumezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    UK
    Witam, jest to the pitt i operation anchorage, wszystko sprawdzone, na verbatimie, wkładam do konsoli i wyświetla sie logo xbox360 i dupa.

    moze ktoś będzie wiedział o co to chodzi?

    Pzdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaki masz ixtreme?
     
  4. lumezz

    lumezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    UK
    mam chipa chyba
     
  5. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, a czy ona nie posiada wave'a?
     
  6. lumezz

    lumezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    UK
    tzn w abgx360 wgrałem taki dodatek od wave3 na nowe gry
    jezeli Ci o to chodzi
     
  7. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    Wiem ze to możne być głupie pytanie ale masz zainstalowana orginalna grę ?? jeżeli tak jaki jezyk jaki region i tak dalej bo wszystko musi być to samo.

    A i nie wiemy co ty wgrałeś wiec możne trochę jaśniej.
     
  8. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, czyli w ABGX'ie wyskoczyła Ci jakaś informacja o Wave3, tak? Ok, to teraz pozostaje Ci albo patchowanie gry - nie graj wtedy przez sieć - albo odstaw grę.

    Chodzi po prostu o to, że masz za starą przeróbkę i nie odczyta Ci ona gry z Wave3.

    Wave3 obsługuje ixtreme 1.51 i w górę.
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. lumezz

    lumezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    UK

    mam wgraną europejską oryginalna wersje fallouta
    język ang.

    Ten dodatek był patchowany z wave3 na AutoFix potwierdzony patch, wszystko tak jak powinno być, versja Region free odpalone na verbatimie.


    Ja juz raczej niebęde kombinował bo chciełem sie tylko dowiedzieć jaki był problem żeby niezmarnować kolejnych płyt na inne gry, wiecie o co chodzi.
    A ten dodatek już wole kupić oryginał za £8 z Live'a

    czyli powodem jest to ze mam stary firmware (który nieobsługuje wave3) a jedynym sposobem na obejście tego jest to co napisał igorro albo update

    ok dzięki wszystkim
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    skro byl patchowany z wave 3 to na 1.51 i 1.6 nie uruchomisz go logiczne-.- a f3 wymaga 1.51 lub 1.6 wiec temu ci nie idzie!
     
  12. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    oj chyba nie F3 byl na starsza wer a dodatek na nowsza ale nie jestem w 100% pewien
     
Wczytywanie...

Poleć forum