1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dodzwonieniem do MS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Deep, Styczeń 19, 2010.

  1. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Witam,
    kiedy dzwonie do MS ze stancjonarnego są trzy sygnały i "kierunek zajęty" Co jest? Dzwoniłem już kilkadziesiąd razy, od jakiś 2h... Z komórki numer jest nieprawidłowy. Byłem też u innego kolegi ale u niego też numer jest nieprawidłowy. Proszę o szybką odp. bo za 20min zamykają Helpline.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    masz pecha dużo ludzi się próbuje dodzwonić, spróbuj jutro jakoś wcześniej
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    No niestety chodzę do szkoły wiec raczej nie mam takiej możliwości. No ale żeby nie dodzwonić sie dzwoniąc raz po razie?

    Da się zadzwonić z Komórki?
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie wiem jak w innych sieciach ale w ERA już możesz dzwonić na 0-800 i 0-801 .
     
  7. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    No właśnie mam Ere i nie da się;/
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja też mam tylko , że na abonament a nie na kartę i da się bo już dzwoniłem na 0-800 .
     
  9. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Ja mam Orange i bez problemu się dodzwoniłem
     
  10. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    A ma ktoś taki problem jak ja? Kierunek Zajęty? Może to coś ze strony operatora tel. stacjonarnego?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    z przodu sa 2 zera bo to nie jest poslki nr tylko niemiecki.
     
  12. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Wpisywałem dwa zera... Eh ... Spróbuję jutro. I tak już zamkneli helpline. Jeśli ktoś może to niech jutro spróbuje i mi powie czy działa.
     
  13. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Podaj jaki nr wklepujesz (z zerami itp)
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    ja wpisuje w komorce dokladnie taki numer jaki jest podany czyli z dwoma zerami
     
  15. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Z PLAY się da był już taki temat :)
     
  16. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Dziś znów dzwonię i kicha. Co jest? Doładowałem sobie mój telefon (wcześniej dzwoniłem z tel. brata) i są 2 pipnięcia i rozłącza, a po chwili przychodzi sms "Połączenie z wybranym numerem nie było możliwe" Kurde no poprostu nie wiem co mam zrobić! Jak u was nie chciało się dodzwonić to co mówił ten bot? U mnie ciągle "Kierunek zajęty".
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A ja dzwoniłem nie raz i nigdy nie miałem problemu. Dzwionię TERAZ z domowego i czekam na przekierowanie do konsultanta.
     
  18. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możecie dać podpwiedź jak przeprowadzić rozmowe i dowiedzieć się czy ma się oflagowanego xbox360 ?
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zapytaj do kiedy masz gwarancje
     
  20. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak zrobie sam jestem ciekawy co z tego wyniknie :) a ty już tak zrobiłeś ?
     
  21. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tego nie muszę robić, bo nie mam przerobilnej konsoli, ale z kolega takrobilem I działa sposob.
     
Wczytywanie...

Poleć forum