1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dogrywaniem Title Updates

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez GreenWay, Czerwiec 2, 2012.

  1. GreenWay

    GreenWay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    nie wiem
    Mam lt 3.0 i dash 14699 i muszę wgrać Update do Need For Speed The RUN. Robię wszystko tak samo jak w tym poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-206/poradnik-jak-zrobic-zeby-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/,podłączam pendrive do konsoli, wkładam płytę i nadal piszę "Płyta jest nie obsługiwana" w czym może tkwić problem? (Gra była nagrywana zwykłą nagrywarką)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz LT 3.0, to "cicha aktualizacja" Cię nie dotyczy. Na pewno masz LT 3.0? Przepuszczasz obraz przez abgx'a, jak w poradniku?
     
  4. GreenWay

    GreenWay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    nie wiem
    kupiłem konsolę na allegro i w opisie piszę, że ma wgrane lt 3.0. Sprzedawca dołączył do zestawu grę Need For Speed The Run której nie potrafię jej uruchomić choć postępuje tak samo jak w poradniku. (nie miałem czasu wcześniej odpisać)
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tz co sie dzieje jakwlaczasz gre skad pobierales pod jakie lt , sprawdz abgx czy jest pod lt 3 czy lt 2 gra
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a i sprawdź, czy dograło "Topologię".
     
  7. GreenWay

    GreenWay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    nie wiem
    Zrobiłem screena :
    [​IMG]
    jest dograna topologia czy nie?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Przepuść obraz przez abgx'a v1.0.6 (jak w poradniku). Musisz uzyskać komunikat Topology data is currently verified.
     
    1 osoba to lubi.
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gra jest zrobiona pod 2.0. Musisz sciągnąć obraz jeszcze raz bo jest tak wogóle za mały(nagrywany zwykłą nagrywarka).
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To nie jest log po przepuszczeniu obrazu z dysku, tylko tego na płycie.
     
  11. ctr16

    ctr16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli nie chcesz nagrywać gry od nowa to pobierz wszystkie dostępne na stronie TU i sprawdzaj po kolei. Któryś jest sprawny. Potem przekopiuj go na dysk. U mnie tak zadziałało.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    TU nie jest do niczego potrzebne przy LT 3.0. Po prostu trzeba dograć "Topologię".
     
  13. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dopiero się skapłem że mam cichą akutalizację chciałem zrobić title update do gry fable the yourney ale nie ma update do tej gry To co mogę zrobić w tej sytuacji? nie ma szans żebym pograł bez wgrywania LT 3.0 w gre do której nie ma update?
     
Wczytywanie...

Poleć forum