1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dragon Age Początek

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szefuncio, Kwiecień 19, 2010.

  1. szefuncio

    szefuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z w/w grą chodzi o to, że w menu konsoli mam grę po polsku, jak wchodzę na osiągnięcia też są po polsku a jak zaczynam grać to wszystko jest w języku angielskim i nie wiem jak to przestawić na polski o ile się da.
    Będę wdzięczny za każdą pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki masz region w konsoli ustawiony??
     
  4. szefuncio

    szefuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ustawiony Polski i to mnie najbardziej irytuje. Szukałem już na google rozwiązań i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi jak przeskoczyć ten problem :mad:
     
  5. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziwna sprawa ... ja sam mialem podobny problem w Forza 3

    Ale tak jak wspomnial daro1982, sprawdzilem jezyk/region > zmienilem na pl i smiga.

    IMO, zasacz z innego zrodla ;)
     
  6. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyjmij karte pamięci, włącz konsole, odpal Dragon Age, rozpocznij nowa grę, jeżeli i tym razem nie wgra sie język to może cos jest z samym obrazem płyty.
     
  7. szefuncio

    szefuncio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ramach upewnienia się region ustawiam w "Ustawienia systemu --> Ustawienia konsoli -> Język i ustawienia regionalne" i widnieje mi bieżące ustawienia Polski i Polska
    Chyba że te opcję zmienia się w innym miejscu to mi powiedzcie.


    Z wyjęciem dysku też próbowałem i to też nie dało oczekiwanego efektu :(:/
     
  8. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To zassij nowego Dragon Age jesli oczywiscie masz przerobionego x'a .To jest raczej blad obrazu / gry bo tak byc nie powinno
     
Wczytywanie...

Poleć forum