1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z Driver San Francisco

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychumafia, Luty 20, 2012.

  1. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    witam znów mam problem z grą Driver San Francisco pobrałem i gdy wskazuje plik z obrazem wyskakuje błąd Nie można odtworzyć pliku: Driver.iso Nie można odnaleźć określonego pliku :( dziękuje za każdą odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czy tylko ja nie rozumiem, o co mu chodzi?
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ja tez nie ogarniam:)
     
  5. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    chodzi o to że gdy chce nagrać clonecd Drivera wyskakuje taki błąd Nie można odtworzyć pliku: Driver.iso Nie można odnaleźć określonego pliku
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to już trochę rozjaśnia nam sytuacje. Przy nagrywaniu nie wybierasz pliku iso, tylko dvd. Jeśli błąd będzie pojawiał się nadal, to może obraz z błędami.
     
  7. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    wiem wybieram właśnie dvd i tak pisze
     
  8. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy iso nazywa sie wlasnie driver.iso? Bo mi to smierdzi zla nazwa iso w pliku dvd. Zmien nazwe pliku iso na driver i umiesc go razem z dvd.

    Mysle ze to pomoze


    Sent from my iPhone 3G with fucked up WiFi using Tapatalk through 3G internet!
     
  9. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    dzięki ale za późno usunąłem ten plik zrobiłem nowy plik dvd i teraz dobrze jak kupię płytkę to sprawdzę czy działa dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum