1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z drugą warstwą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maraii, Luty 7, 2012.

  1. Maraii

    Maraii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem szukać, ale nic nie mogę znaleźć.

    Kupiłem jakiś czas temu płytki Extreme i już kilka lezy w śmietniku, bo cały czas mam problem z drugą warstwą.

    Wyskakuje mi error

    I 15:17:31 Writing Layer 1... (LBA: 2133520 - 4267014)

    W 15:18:29 Failed to Write Sectors 2134032 - 2134063 - Reason: Timeout on Logical Unit

    Co może być nie tak?
    Mam nagrywarkę Ihas 124 przerobioną na 524
    nagrywałem w Imgburnie na 2.4x i 4x.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    fw zmieniony masz pod te śmieci? czy na seryjnym od c4eva

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdz CloneCD. U znajomego bylo to samo na Imburn-ie, natomiast w Clone-ie zadnych problemow.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź na Verbatimach.
    Bardzo możliwe też, że nagrywarka Ci zaczyna siadać i coraz częściej nie będziesz mógł wypalić DVD-DL. Powoli zaczyna wchodzić w stan agonalny:D
     
  7. Maraii

    Maraii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stan agonalny wykluczony - nagrywarka ma dopiero tydzień.

    fw był podmieniany pod te śmieci. Tzn. sprawdzałem, lecz zmieniać nie musialem, bo fw był już nastawiony na te śmieci.

    Wygląda na to, że Clone CD rozwiązało problem.
    Ostatnio połowa cake'a verbatimek poszła mi na zapoznawanie się z nagrywarka dlatego chcialem poeksperymentowac dalej na tanszych plytkach + brak funduszy na verbatimy. Bo tak to verki kupuję, tylko teraz taki skok w bok.

    Btw. Ludzie, kupujcie Verbatimy.
    Amen.

    I dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum