1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z drugim padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez r2d2, Styczeń 13, 2009.

  1. r2d2

    r2d2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem zakupiłem drugi bezprzewodowy pad do konsoli xbox 360 i po włączeniu nie jest aktywny
    trzeba go jakloś synchronizować jeśli tak to jak?,dodam tylko ze po włączeniu konsoli i pada przyciskiem x cały czas migają wokół x diodki (normalnie 3 gasną i jedna się świeci-tu tego nie ma migają wszystkie razem a pad jest nieaktywny)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nygus86

    nygus86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no własnie a ja tak mam z jednym padem wyswietla sie podczas gry please reconnect cos tam cos tam i nie chce dzialac.
    Konsole udaje sie zdalnie uruchomic a podporzadkowac pod kanal juz nie ktos wie ocb?
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wciskasz taki mały okrągły guziczek który jest umieszczony z góry na padzie, oraz drugi na konsoli, który jest kolo slotu na karte pamięci
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    r2d2 musisz po prostu z tyłu pada (tam gdzie masz triggery) obok napisu microsoft mały przycisk wcisnąć synchronizacji! :) A nygus baterie masz dobre? :)

    POMOGŁEM??? ------------------------------------->>> DZIEKUJE!!?!?!?
     
  6. r2d2

    r2d2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dałem rade-dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum