1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dwupłytową grą i dogrywaniem HD textur

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chrissmarks, Lipiec 14, 2014.

  1. chrissmarks

    chrissmarks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Was, niedawno doradzałem się jak wgrywać gry RGH no i umiem już ;), dziękuje jeszcze raz za pomoc. Teraz przykład, mam grę Battlefield 4, 2 DVD wersja PL. Wgrałem DVD1 na HDD1/Gry XBOX360/454109BA, natomiast drugą DVD tak samo, tyle ze obok wnetrze jakos wrzucilem, ogolnie chyba wszystkie mozliwe opcje zrobione :/, doradzi mi ktoś co zrobić jak tępakowi? :D

    Druga sprawa, NFS Rivals, pyta o zawartość HD, grę również mam HDD1/Gry XBOX360/454109C6/, a dodatek HD wgrałem osobno 454109C6/0007000/0000020, w content też umieszczałem BF jak i to i dalej lipa, dziękuje z góry za pomoc :), odwdzięcze się kliknięciem pomocne, bądź piwkiem, ale to w Poznaniu :p, pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Musisz odblokować to jako dlc i wgrać title update najlepiej przez fsd

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. chrissmarks

    chrissmarks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, że jest to na forum tutaj? Chyba, że ma ktoś pod ręką to będę wdzięczy P.S. to co mam zrobić to rozumiem, że dla BF4 jak i NFS:R potrzebne jest?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, odblokuj poprzez program 'xm360' i powinno działać ;-)
    program oczywiście odpalasz na konsoli, nie potrzeba raczej do tego poradnika bo ogranicza się to do dwóch kliknięć.

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. chrissmarks

    chrissmarks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety tego programu nie mogę znaleźć, gdzie to się znajduje? I ta opcja działa do obydwu gier, bez znaczenia w ktorym miejscu sie one na dysku znajduja?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Program znajdziesz TU , xm skanuje content więc tam musisz mieć te gry.
     
  8. chrissmarks

    chrissmarks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wszystko w content i po skanowaniu nic nie wykrywa, ani DLC dla Forzy4, BF4, NFS:R...
     
  9. chrissmarks

    chrissmarks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG][/url][/IMG]

    tak to wygląda w pryzpadku BF4
     
Wczytywanie...

Poleć forum