1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem do X-boxa 360 Elite.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Higis, Kwiecień 10, 2011.

  1. Higis

    Higis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam taki problem podłączyłem dysk do komputera poprzez usb transfer kit ,po podłączeniu z powrotem do x-boxa nie czyta mi tego dysku. Co może być tego przyczyną i jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Matess1999

    Matess1999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Leszno
  4. Higis

    Higis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio podłączyłem ten dysk przez usb tranfer kit do xboxa i dysk działał ,lecz miał pojemność 16 gb. Czyli nie może być to uszkodzenie wtyczki.
     
  5. Matess1999

    Matess1999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Leszno
    a może dysk się spalił do połowy ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie go odczytales pod kompem jako dysk windowsowy i system go jakby przystosował do peceta. teraz juz duzo z tym nie zrobisz jest jakis tam spsob ze wgrywa sie jakies sekotry zeby byl jak oryginalny ale duzo z tym roboty i nie zawsze wychodzi - jak masz na niego gware to moze oddaj do MS??
     
  7. szymoos

    szymoos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg/Sopot
    Ja mam taki sam problem z dyskiem 60GB. Jeżeli ktoś ma pomysł jak to naprawić to bardzo proszę o pomoc. Skoro można przystosować dysk do PC to chyba można ten proces jakoś odwrócić. Bardzo proszę o pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum