1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem do xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Makaveli136, Październik 11, 2010.

  1. Makaveli136

    Makaveli136 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich jestem nowy i mam takie pytanie :D. A więc niedawno zakupiłem slimke w wersji 4gb bez dysku z racji ze była tańsza a chciałem jeszcze zakupić jakieś gry na początek ;p. Teraz zarobiłem sobie troche floty i chciałem kupic dysk ale nigdzie nie moge go znaleść ;/ ani tematu o tym ;/ prosze o odp :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  4. Makaveli136

    Makaveli136 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki a mam jeszcze jedno pytanie bo w tamtym temacie się nie doczytałem czy jest możliwość zastąpienia tego dysku ?? na przyklad tym przenośnym na usb ?? Albo jakiś inny patent :)
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  6. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Heh a po co czekac na chinczyków ! sam oferuje takie dyski i to w lepszej cenie ! jak cos info na priva
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Przestań spamować, każdy może sobie kupić wd2500bevt 6 dych taniej niż ty sprzedajesz i przeflashować w 2minuty pod pc.
    Problemem jest obudowa, aby to estetycznie w środku wyglądało.
     
  8. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
  9. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nikt tu nie spamuje wiesz ty potrafisz sobie to zrobic ale to nie oznacza ze każdy może ! a obudowa nie jest do niczego potrzebna ! i nie pisz mi ze kupisz ten dysk za 60 zł ! bo przeginasz stary !
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie lata, da się normalnie wsadzić. Obudowa jest zbędna
     
  12. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Na filmach widzę co innego, no ale ok jak komuś to pasuje i chce się bawić w wyciąganie dysku cęgami. :)
     
  13. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Po pierwsze to chciałem pomoc i napisałem ze info na priva ! jak ktoś będzie chciał to skorzysta jak nie to nie ! a ty z każdego robisz maniaka komputerowego ! nie którzy maja tylko konsole !

    Heh nie dopisałem ze piszesz ze kupisz go taniej o 60 zł !! a całkowity koszt tego to dysku to nie 129zł tylko 147 zł razem z przesyłka !

    Ja mam SLIMA i wkładałem ten dysk i nic nie lata i tez nie ma problemu z jego włożeniem ! Chcesz kupić obudowę kup ja nie widzę żadnej potrzeby !
     
  14. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ten dysk ma być na staće a nie żeby go co chwile wyciągać i zabierać do kolegi ! to nie czasy że sie chodziło do ludzi pozgrywać gry czy filmy !

    Wkładasz dysk i cieszysz się z 227GB
     
Wczytywanie...

Poleć forum