1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem do Xbox360 slim-mało wolnej pamięci na dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lukaszkulpinski, Wrzesień 20, 2012.

  1. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Mam taki problem ze zakupiłem dysk 20gb,jednak gdy wchodzę w system to konsola pokazuje mi tylko 13.61gb.
    Próbowałem sformatować dysk jednak kazano mi wpisać numer seryjny konsoli(nie wiem czy jest to bezpieczne).
    Czy to normalne że przy 20gb pokazuje tylko 13.61gb wolnej pamięci?
    Z tego co przeglądałem zawartość dysku to są tam tylko pliki systemowe które zajmują 152mb.
    Jakiś pomysł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak to normalne. Jak masz kompa z dyskiem 160GB to masz wolne np. 149GB. Tu jest tak samo plus system i emulator Xboxa dochodzi więc jest OK.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak to normalne, bo masz jeszcze pewnie ukrytą partycje do kompatybilności wstecznej z XBOX1. Też mam tyle na dysku 20GB
     
  5. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A jak wybiorę opcję SFORMATUJ to nie będzie więcej tego miejsca wolnego?
    Czy można usunąć ten folder PLIKI SYSTEMOWE?

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będzie więcej, mozna skasować, lecz przy wsadzonej grze, znow zapyta o aktualizacje i zainstaluje avtary.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    To jest przecież normalne nigdy nie zobaczy ci całości pamięci np ja mam dysk 320gb i widzi 291gb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum