1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem do xboxa . WD1200BEVS 120GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GNYSU1, Styczeń 7, 2012.

  1. GNYSU1

    GNYSU1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tuszyn
    Witam . Poradnik według którego robiłem http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor]-14421.html

    Mam taki problem że chciałem zbotować dysk pod X'a z poradnika tutaj na forum ,ale wyświetla mi się takie coś po wpisaniu komendy hddhakcr:
    [​IMG]
    W poradniku pisze żeby zmienić ostatnie cyferki w hddkackr (system 16-stkowy) ,więc pisze żebym zaznaczył MPRT i dał
    Więc wpisuje tak i wyświetla się jakiś komunikat gdzie da się kliknąć tylko OK . Klikam i nic się nie dzieje więc 2x klikam na liczby które trzeba zmienić i wpisuje je ale i tak nie chodzi i pokazuje ten sam komunikat ,tylko mam problem bo u mnie jak mam podpięty Dysk do x"a (który jest czysty nie ma nic)
    [​IMG]
    i ten od kompa systemem to wyświetla mi takie cyfry (cyfry które trzeba wpisać w hddhack muszą mieć na końcu 7) :
    [​IMG]
    [​IMG]




    Co z tym zrobić bo nie mam siły już ,wszystkie pliki botujące są na pendrivie itp wszystko się zgadza ,próbowałem nawet z nowszymi ver. hddkackr i to samo wyświetla :
    [​IMG]


    Pomóżcie bo już nie wyrabiam ,mój pendrive jest już pełny od savów itp .
    Pytajcie o co chcecie wszystko nam napisze jeśli coś pomyliłem i wybaczcie że pisze tak nie zrozumiale bo żeby zrozumieć trzeba przczytać poradnik z botowaniem dysku od PC do xboxa .

    A może jest jakiś spec na forum który mi pomoże lub zrobiłby to ?;>
    Dodam jeszcze że dysk nie posiada Bad sektorów jest zdrowy w 100% ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odepnij systemowy, najlepiej też napęd CD/DVD, a dysk do zmodyfikowania ustaw jako master.
     
  4. GNYSU1

    GNYSU1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tuszyn
    Jutro dam znać ,ogólnie odpiąłem dysk systemowy podczas botowania tego pod X"a i właśnie mi wywala taki błąd ale zobaczę jak będzie z odłączonym napędem itp .
     
  5. GNYSU1

    GNYSU1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tuszyn
    Sorry za PPP.
    Odpiąłem wszystko itp i nadal nie chodzi .
    Tam nie słychać dobrze ale mieniam tam te cyferki od chipsetu sata tak ja kpisze w poradniku i nadal mam ten błąd ,już mnie to wkur ** :)

    Film jak to robiłem :
    Problem - YouTube

    EDIT: OId 5:15 źle wstawiłem filmik , tj zła kolejność ale efekt ten sam co poprzednio .
     
Wczytywanie...

Poleć forum