1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dyskiem - sformatowany pod win :(

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adas123, Grudzień 6, 2014.

  1. adas123

    adas123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    prosze o porade specow :) mam dysk oryginalny hitachi... zostal sformatowny najprawdopodobniej pod win (nie wszystkie xpudla go wykrywaja, nie nie ja go formatowalem)

    da sie go "odratowac"? bo z tego co widze te "flasze" z hddss.bin to glownie pod wd, ale w jednym temacie wyczytalem ze mozna uzyc hex edytora (tylko jak to zrobic?)

    dodam ze dysk to 250 od slima

    z gory dziekuje za porady i pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak nie masz RGH to działać juz nie będzie.
     
    1 osoba to lubi.
  4. adas123

    adas123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napewno nie da sie juz nic z tym zrobic? :(

    a drugie pytanie, w takim razie jak wyciagnac ten dysk z obudowy (nie obudowy xboxa, tylko dysk z jego obudowy)? - w sklepie za taki dysk z obudowa zaproponowali mi 50zl... to juz predzej go sprzedam i kupie jakiego wd bo z tego co czytalem idzie go zflaszowac

    dziekuje za odpowiedz
     
  5. volder

    volder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dysk wyjmuje się dość prosto, choćby
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  6. adas123

    adas123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki panowie :adoration:
     
  7. lovelasik

    lovelasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja swój podpiąłem pod PC i tak tym się zablokował. W dodatku zgubiłem paragon zakupu. Skontaktowałem się z microsoft, policzyli mi gwarancje od daty produkcji i wymienili dysk na nowy. Tak że po takim serwisie jest full zadowolony... :)
     
  8. siloos

    siloos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    krak
    czyli nie wolno podpinac oryginalnego dysku pod win ? np w celu wrzucenia gier ? tylko ftp ?
     
  9. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Jesli nie masz rgh i podlaczysz dysk pod win to juz na nim nie pograsz.
    Ftp ewentualnie dysk zewnetrzny lub pendrive
     
Wczytywanie...

Poleć forum