1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem twardym

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MatusiewiczP, Styczeń 6, 2015.

  1. MatusiewiczP

    MatusiewiczP Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2014
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Mam problem z Xboxem, pewnego razu z pośpiechu wyłączyłem konsole w trakcie zapisywania gry, wtedy musiałem formatować dysk ale potem było wszystko okej, dziś gdy włączyłem konsole powitalny znaczek Xbox trwał koło minuty gdzie nigdy tak nie było. Format dysku już nie pomaga bo cały czas pisze że jest niesformatowany. Czy będę musiał kupić nowy dysk? Czy da się go naprawić? Proszę was o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz oryginalny dysk?
     
  4. MatusiewiczP

    MatusiewiczP Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2014
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hmmm jeżeli formatowanie dysku nic nie daje to na twoim miejscu wyciągnął bym go z tej obudowy do dysku xboxowej, podłączył do komputera i spróbował wyzerować jakimś specjalistycznym oprogramowaniem a później spróbować zablokować uszkodzone sektory. Jeśli nie chcesz tego robić to po prostu go sformatuj pod komputerem i jeszcze raz spróbuj podpiąć.
     
  6. MatusiewiczP

    MatusiewiczP Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2014
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomysł ale wolałbym nic takiego nie robić bo bał bym się ze coś spartocze. Rozmawiałem z moim sprzedawcą od którego go kupiłem i narazie wszystko działa jak należy, podobno był jakiś dasch który miał strasznie dużo błędów, wgrałem go na pendrive i działa jakimś cudem. Jak coś to go do niego wyśle bo mam gwarancję ;)
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Oryginalnego dysku od MS się nie formatuje pod PC!! Po takiej operacji konsola dysku już nie wykryje jak nie masz RGH lub JTAG.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  8. MatusiewiczP

    MatusiewiczP Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2014
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam lt 3.0 a dysku nie podłącze do komputera ;)
     
  9. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przecież go możesz pod kompem przeformatować na format xboxowy...
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Powodzenia :)


    Wysłano z Motorola Moto G
     
Wczytywanie...

Poleć forum