1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dyskiem xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Zdzich981, Kwiecień 9, 2011.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ssiema mój kumpel ma konsole xbox 360 i dysk 120 GB nie wiem czemu ale gdy podłączy dysk xbox go nie wykrywa.
    ale gdy podłączy przez transfer kit do usb wykrywa go lecz jako pendrive i ma 16 GB. Próbowałem na swojej konsoli i to samo ;/
    nie wiem czemu program od transfer kita wykrywa że dysk ma 18 GB a w mój komputer 100 coś . . . jakieś pomysły ? z tego co mi powiedział to zakupił dziś transfer kit i próbował podłączyć do pc podłączył i uruchomił dysk lecz, myślę że komputer zrobił go jako dysk PC sata . Czy mógł by mi ktoś pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A ten dysk 120gb to jaki jest, oryginalnie byl w konsoli ?
     
  4. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Zapewne dysk nie jest prawidłowo skonfigurowany pod xboxa(poprzez PC)
     
  5. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dysk

    dysk jest oryginalny ,
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podłączyłeś go do pc i i pc go skonfigurował dla siebie (nadpisał MBR pewnie czy cos)

    kiedys byl chyba gdzies temat o ratowaniu takich dyskow trzeba wgrywac sektory startowe z innego takiego samo oryginalnego dysku
     
  7. kwgp14

    kwgp14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dałby ktoś link do tego tematu !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum