1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rojnik13, Grudzień 19, 2013.

  1. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio zakupilem dyska 250mb , włączyłem gre battlefield 4, chciałem ściągnąć wszystkie aktualizacje lecz nie mogłem , pisało ze trzeba mieć 2gb wolnego miejsca chciałem ściągnąć to pisze że za mało miejsca na dysku proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To chyba wiadomo co masz zrobić większy dysk.
     
  4. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam jeszcze że jak chce instalować to pisze wymagany jest dysk do konosli xbox 360
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do bf4 musisz mieć dysk do konsoli nie żadne usb/pamięci wewnętrzne. Pojemności co możesz kupić to 20,60,80,120,240,320 gb.
     
  6. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem dyska na allegro ,zdawalo mi się ze byl orginalny ale to jakaś chińszczyzna
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie kupiłeś dysku tylko pamięć zewnętrzną.
    Kup HDD i zainstalujesz wtedy wszystko.
    Bez HDD zapomnij ze pograsz w BF4.
     
  8. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wystarczy że kupie orginalny dysk microsoftu i bedzie chodził?
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ile razy to jeszcze trzeba napisac? TAK na ORYGINALNYM dysku do xboxa wszystko bedzie dzialac
     
  10. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie musi być orginalny od ms, może być tańszy zamiennik.
     
Wczytywanie...

Poleć forum