1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez multirout, Maj 8, 2014.

  1. multirout

    multirout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    Czesc
    mam problem z dyskiem zewnętrznym 320 gb gdy przeformatuje go na fat32 podłączam go do konsoli wchodzę w pamiec masowa i nie widzę go
    posiadam konsole slim po rgh
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Podłączasz przez kieszeń USB? Masz RGH?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  4. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    panie geniusz pisze wyraźnie że konsola po RGH.
    a dałeś szybkie formatowanie czy pełne ?
     
  5. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    @Up rzeczywiście mój błąd :p nie zauważyłem na komórce.

    Tapnięte z mojej Z1
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przeciez dysk we facie nie jest widoczny w nxe... tylko w xexmenu lub fsd...
    Sformatuj w progsie : guiformat lub fatformater jesli w fsd nie widac .

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  7. multirout

    multirout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    Nic nie dało z formatowałem 2 programami 2x i nic
    help D:
     
Wczytywanie...

Poleć forum