1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WnB, Sierpień 16, 2014.

  1. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z dyskiem do konsoli. Mam Vaio 120gb sformatowałem go na FAT32 i mimo to jak podłączam pod konsole to nie pokazuje mi tego dysku. Może ktoś wyjaśnić co jeszcze mam zrobić żeby działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli konsola nie ma rgh to nie zobaczy także ego dysku
     
  4. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbke RGH
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podpinasz go przez SATA czy USB ? Miałem przypadek że konsola nie widziała mi dysku w obudowie medion usb 3.0 oraz viao 2.0
     
  6. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przez USB podpinam
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak możesz to pożycz od kogoś dobudowę i sprawdź na niej, jakąś lepszą a nie viao bo to tandeta. Ja używałem Xklocka z dyskiem seagate w obudowie GoFlex, o ile takiej obudowy nie kupisz to sam adapter z kabelkiem już tak, tu jest stary typ Adapter Seagate BackupPlus 2,5 USB 3.0 ,GoFlex (4523638517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. raczej go nie kupuj, to dąłem na pokaz, szukaj takiego zaokrąglonego, jeszcze z tydzień temu były może się aukcja skończyła i koleś wystawi. Szkopuł jest w tym że w zaokrąglonych każdy dysk podepniesz a w tą już nie i trzeba piłować.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Partycja musi być podstawowa (primary)
     
Wczytywanie...

Poleć forum