1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WnB, Sierpień 16, 2014.

  1. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z dyskiem do konsoli. Mam Vaio 120gb sformatowałem go na FAT32 i mimo to jak podłączam pod konsole to nie pokazuje mi tego dysku. Może ktoś wyjaśnić co jeszcze mam zrobić żeby działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12705
    Polubienia:
    1173
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli konsola nie ma rgh to nie zobaczy także ego dysku
     
  4. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbke RGH
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4368
    Polubienia:
    2336
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podpinasz go przez SATA czy USB ? Miałem przypadek że konsola nie widziała mi dysku w obudowie medion usb 3.0 oraz viao 2.0
     
  6. WnB

    WnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przez USB podpinam
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4368
    Polubienia:
    2336
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak możesz to pożycz od kogoś dobudowę i sprawdź na niej, jakąś lepszą a nie viao bo to tandeta. Ja używałem Xklocka z dyskiem seagate w obudowie GoFlex, o ile takiej obudowy nie kupisz to sam adapter z kabelkiem już tak, tu jest stary typ Adapter Seagate BackupPlus 2,5 USB 3.0 ,GoFlex (4523638517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. raczej go nie kupuj, to dąłem na pokaz, szukaj takiego zaokrąglonego, jeszcze z tydzień temu były może się aukcja skończyła i koleś wystawi. Szkopuł jest w tym że w zaokrąglonych każdy dysk podepniesz a w tą już nie i trzeba piłować.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Partycja musi być podstawowa (primary)
     

Wczytywanie...

Poleć forum