1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez isser98, Styczeń 23, 2015.

  1. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Witam, otóż odkupiłem od kuzyna oryginalny dysk 120gb FAT(posiadał Xbox 360 elite, ale dopadł go RROD).Problemem jest to iż mój Xbox nie wykrywa w ogóle dysku, sprawdzałem w ustawieniach, podłączałem dysk kiedy konsola była wyłączona i włączona i nic.Pomyślałem, że to wina starej wersji dashboardu, dlatego zrobiłem update - dalej nic. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże, zastanawiam się nad pójściem do serwisu w moim mieście z dyskiem.

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    A PC wygrywa go? Spróbuj cache w konsoli wyczyścić
     
  4. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Nie mam kabla żeby go podłączyć nawet.Byłem w serwisie i tam inny Xbox normalnie go wykrywa.
     
  5. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Do głowy przechodzi mi tylko wyczyszczenie cache konsoli albo przywrócenie ustawień. A inny dysk widzi w niej?
     
  6. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Wyczyszczenie cache to usunięcie również zapisów gier itp?
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie, czyszczenie pamięci podręcznej nie usuwa save

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  8. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Ustawień fabrycznych?
     
Wczytywanie...

Poleć forum