1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dyskiem:(!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kichy, Luty 22, 2010.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam Panowie mam taki problem z dyskiem oryginalnym 120 gb.Najpierw zaczął tracić sie profil z dysku i pisało ze jest uszkodzony,widziało wszystkie achiwmenty ale bez tych ikonek achiwmentow,i ogólnie dashboard trochę mulil.Bez dysku chodzi normalnie.Konsola ma flash 1.6.Teraz po podłączeniu dysku wogole nie idzie wejść do dashboardu tylko konsola sie zawiesza na początkowym logo xboxa.Od razu zaznaczam ze xbox nie był podłączany do neta.Macie jakies sugestie co może być nie tak?Czy można sam dysk wysłać do microsoftu?

    edit:po chyba 5 minutach zaskoczył ten dysk ale teraz pisze dysk niesformatowany,jedyne co można zrobić to sformatować
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    otwórz dysk i zobacz czy to rzeczywiście jest orginał. Bo może ktoś sprzedał ci przerobiony dysk w orginalnej obudowie.
     
  4. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to jest dysk z wersji ellite(konsola kupiona w markecie)tak wiec na 100% oryginał:(
     
  5. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "konsola kupiona w markecie"

    no to można zamknąć temat ;p
     
  6. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ejj no bez jaj co mam zrobić z tym dyskiem ?jedyne chyba co mi pozostało to format?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sformatuj w konsoli. jesli nie pomoze to na gwarancje wysylaj.
     
  8. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to zrób format tak jak Ci każde zrobić :)
     
  9. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ehh depresja czyli wszystko sie poszło jeb....tyle jest własnie warta konsola microsoftu gdyby nie flash nigdy bym tego gówna nie kupił :( jeszcze tylko pytanie czy ktoś już z was widział podobny przypadek? bo boje sie ze po formacie znowu sie to może skrzaczyc :(
     
  10. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak się nie wie gdzie kupować i jak się korzysta z konsoli to potem jest płacz ...
     
  11. Piechur

    Piechur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    wyślij na gwarancje jedyna metoda mała dygresja gdyby ps3 dało się przerobić to M$ BY leżał i kwiczał
     
  12. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co za różnica media, auchany czy inne vobisy ?
     
  13. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    święta prawda (ms shit) jeszcze walne mu formata zobaczymy jak nie to lipa serwis sie kłania :(
     
  14. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    masz jakis problem, jestes niewyzyty, czy jak? jak nie wiesz jak pomoc to nic nie pisz, bo w moich oczach wychodzisz na wielkiego leszcza.
     
  15. RaFi43

    RaFi43 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    no nie zgodzę się
     
  16. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    format tez nie pomógł czyli nie ma już nadziei ? :(
     
  17. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    popieram. Market nie market koleszka kupił nową konsolkę a co za różnica czy będzie to vobis skoro na półki trafiają rzeczy od jednego producenta . ?
     
  18. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kurcze ale żeby dysk padł,beznadzieja ciekawe od czego mógł paść?
     
  19. <!^NERO^!>

    <!^NERO^!> Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Kolega ma flesh czyli stracił gwarancję a wy mu o wysyłce mówicie :)
     
  20. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co za problem wystarczy oryginalny wgrać i wysłać,chyba że się myle?
     
  21. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Obydwaj nie macie racji dlatego że dysk jest akcesorióm. A na akcesoria jest oddzielna gwarancja- 1 rok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum