1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z działaniem gier po nagraniu iHASEM

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez wiktor96, Maj 19, 2013.

  1. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam iHAS124B z burner maxem i wgranym softem pod ricohjpn-d01-67.Nagrałem 3 razy Forze Horizon i za każdym razem gra się włącza, ale gdy wybieram tryb jednego gracza wychodzi czarny ekran i konsola się zawiesza, nagrałem wwe 2k13 i działa, znowu nfs most wanted nie uruchamia się w ogóle tzn. wychodzi czarny ekran i przeczyść płytę szmatką.Płyty to omegi(ricohjpn-d01-67).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść pamięć podręczną, jak nic nie da odepnij dysk i sprawdź.
     
  4. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    A jak to nie pomoze to nagraj na platinmach/verbatimach

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  5. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK.Trzeba będzie sprawdzić na innych płytkach, ale wgrywałem fw pod ricohjpn d01-67, z tego co wiem to żeby nagrywać na verbatimach nie trzeba do iHASa fw dogrywać, wystarczy że wgram oryginalny fw którego zbackupowałem i będzie działać?
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli zakupiłeś nagrywarkę z softem pod verby i platinum, to powinno działać. Jak nie, to na forum masz wszstkie FW i ustawienia pod dane płytki, tylko musisz poszukać. Sprawdź też, czy na forum nie pojawił się podobny temat z tym ID płyt.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zmien plyty, omegi sie nie nadaja do nagrywania bo raz dziala a raz nie, najlepiej platinum lub verbatim
     
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Kwestia ustawień kolego. Masz Omegi białe czy te srebrne? Ja kiedyś miałem kilka białych i ustawiłem wszystko tak:
    Prędkość 2,4x
    Opc - OFF
    Force Hyper Tuning - Enabled
    Online Hyper Tuning - Enabled

    Reszty nie ruszaj bo z wgraniem softu jest standardowo ustawiona. A i to wszystko ustawiasz w IMG Burn a nie w EEFROM. Jak to nie pomoże to wadliwa seria krążków bo już nie raz słyszałem od znajomych że Omegi lubią być ubite w paczce. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum