1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dzialaniem Lost Planet 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Konrado87, Maj 20, 2010.

  1. Konrado87

    Konrado87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wolin
    Czy ten obraz jest poprawny i mozna go nagrac ?

    [​IMG]

    wczoraj nagralem go na plyte DL+ "NoName" z predkoscia x4 i gra zawiesza sie gdy chce rozpoczac nowa kompanie (komuniekat o szmatce) treningi natomiast i menu dzialaja. Dzisiaj kupilem plyty verbatim i czy warto ten obraz na nie nagrywac w takim stanie czy lepiej sciagac od nowa ?

    Na tej samej plycie "noname" (Extreme) nagralem wczesniej Alan Wake PL i dziala bezproblemowo...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywajcie dalej na noname.Tylko verbatimy,noname są tandetne i laser ci zwalą
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    bullshit!
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A potem się dziwią że laser pada,bgszef spytaj się każdego który przerabia xboxy to powie ci że verbatimy są najlepsze
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    A kim sa ci co przerabiaja?? Bogami? Ja swoja konsole przerobilem sam z ziomkiem i co? On tak jak i ja uzywamy plytki hawk za 2,5.

    nie chce mi sie z Toba klocic, ale prawda jest taka, ze najwazniejsza jest nagrywarka i naped w konsoli. plytki maja drugorzedne znaczenie. Nagralem juz z 40 plyt i wszytski smigaja. Ale wg Ciebei i tak bedzie lepiej na verbatimach, bo kosztuja 5zl...
     
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wow przerobiłeś ze swoim ziomkiem konsole brawo,verbatimy są najlepsze i tego nic jak narazie nie zmieni chyba że wyjdą lepsze płyty od verbatimek.Hawk za 2,5 zł cena mówi sama za siebie
     
  8. Konrado87

    Konrado87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wolin
    Hallo ! Ja sie pytam czy obraz jest poprawny, nie interesuje mnie dyskujsa o plytach :/
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poprawny
     
Wczytywanie...

Poleć forum