1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem UFC 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rayden08, Luty 3, 2011.

  1. rayden08

    rayden08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki nie typowy problem . Gdy włączam UFC na początkowych filmikach jest dźwięk i wszystko jest ok do czasu przejścia do Menu , a następnie do walki - nie ma dźwięku . Suwaki w opcjach dźwięku są na fula ustawione . Wydaje mi się , że problem tkwi w rozmiarze gry ( gra była podzielona na kilkadziesiesiąt woluminów i po scaleniu powinna mieć 7 838 695 bajtów a ma 7 654 876 , czyli to jest jakies 200 mb , czyli możliwe , że ucięło efekty dźwiękowe ? ) . Dodam , że próbowałem winrarem i 7zipem ale efekt ten sam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a nie sprawdzieles obrazu przed wypaleniem??abgx powinien naprawic gre jezeli bylby z nia jakis problem...sprobuj odpalic ta gre na innej konsoli,jezeli bedzie to samo to wypal od nowa sprawdzajac najpierw obraz,jeszcze wczesniej mozesz wrzucic gre na dysk konsoli,a jezeli juz tak zrobiles to usun ja z dysku konsoli i zainstaluj jeszcze raz
     
  4. rayden08

    rayden08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem dwukrotnie instalować ale przy 51% wyskakuje błąd ( pisze , że może płyta jest porysowana albo brudna i żeby przeczyścić , tak też zrobiłem ale to nic nie dało ) . Dołącze może screena z abgx'a .

    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    płyta się źle nagrała

    Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum