1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dźwiękiem w Cut-Scenach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aleksander Heese, Styczeń 31, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Aleksander Heese

    Aleksander Heese Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeczyce, Poland
    Witam.
    Mam problem i nie wiem czy chodzi o gry czy o xboxa.
    W cut-scenkach nie mam głosu bohaterów. Zaczęło to się gdy kończyłem Mass Effect. Były tylko dźwięki otoczenia. Następnie w Red Dead Redemption przez całą grę były tylko dźwięki otoczenia a bohaterowie poruszali ustami. Teraz zacząłem AC: Brotherhood i jest to samo.
    Jest to jakiś błąd xboxa czy gry są źle zainstalowane? Wszystko instaluje na dysku.
    Proszę o pomoc!

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz przerobioną konsolę czy oryginał ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. Aleksander Heese

    Aleksander Heese Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeczyce, Poland
    Oryginał. Nie wiem co mogło się stać. Konsola nowa bo pod choinkę dostałem.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Uzywasz amplitunera? Jesli tak zmień ustawienia audio. Jesli tv zmien w opcjach konsoli w dzwiek na stereo. Przerabialem juz to

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  6. Aleksander Heese

    Aleksander Heese Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeczyce, Poland
    Wszystko teraz pięknie śmiga :victorious: Dziękuję.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum