1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem w monitorze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AvePasy, Sierpień 20, 2010.

  1. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc, prosze o pomoc, mam xbox'a 360 elite, gdy podłącze go do TV działa dobrze, wszystko ok, ale gdy chce podłączy ćdo monitora, to nie ma dźwięku, podlaczam x'a kablem VGA (http://allegro.pl/item1192828618_kabel_xbox_360_vga_gold_plated_najlepszy_p750.html- takim mniej wiecej) monitor to LG flatron W1941S, a subbuffer J-S (tak pisze) z tylu sa 2 wejscia czerwone i 2 biale, do zasialania i 2 do komputra, prosze o pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    <facepalm> VGA nie przysyła sygnału audio... Kup przejściówkę, a i link wygasł, albo źle skopiowałeś, chociaż nie 404 wyskakuje to źle skopiowałeś.
     
  4. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    pokaż zdjęcie tego suba tam gdzie te gniazda są
     
  5. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    fake4r, ten kabelek co on ma to jest 1 dvi i 2 chinche więc na PW mu poradziłem kupić przejściówkę z 2 chinchy na jacka.
     
  6. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    To lepiej mu już nie radź. Przecież kabel który pokazał to jest vga a nie dvi. Po za tym skąd możesz wiedzieć czy przejściówka jest mu akurat potrzebna ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum