1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem w UFC 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziurex26, Wrzesień 8, 2010.

  1. dziurex26

    dziurex26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z dźwiekiem w UFC 2010. Chodzi o to ze dziek w grze jest do momentu pojawienia się menu i następuje wtedy cisza :/ (płyta nowa verbatim) Mam napę benq przerobiony 1.61. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzelak

    Grzelak Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Byc moze nagrales jakis zepsuty obraz?
     
  4. dziurex26

    dziurex26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale kumpel nagrywał sobie ten sam obraz i jemu śmiga na Hitachi 1.51
     
  5. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    a w walce masz np komentarz itp.?
    Propozycje: sprawdz w opcjach może jakimś dziwnym fartem masz wyciszenie
    A jak nie to nagraj jeszcze raz tym razem kup jakąś inna płytkę, chodź po raz 1 się spotykam z błedami na Verbatimach. Sprawdzałeś obraz abgx360?
     
  6. LoNgEr_DGI

    LoNgEr_DGI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    Hej,

    Też to miałem :p Aktualizacja firmware nagrywarki i jak ręką odjął :)
    Pewnie przy intro dźwięk jest ale dziwnie zacina??

    PoZdRo_600
     
  7. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    wystarczy nagranie ponownie płyty i też myślę że to pomoże jak nie to podłanczam się do kolegi z góry proponuję aktualizację roomka :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum