1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem w urządzeniu do nagrywania Vbox2

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adrionoPL, Marzec 28, 2011.

  1. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Witam. Mam spory problem gdyż prowadzę kanał na YouTube'ie a niestety moje urządzenie Vbox2 zaczęło szwankować. Nie rozumiem kompletnie sytuacji. Obraz jest w porządku ale przestał odbierać dźwięk. Znacie możliwe przyczyny? Jeśli potrzeba więcej informacji oczywiście podam tylko muszę wiedzieć co konkretnie potrzeba. Czekam na odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    posprawdzaj kable czy nie przetarte gdzies poruszaj nimi w czasie uzywania i
    zobacz czy dźwięk na chwilę nie wraca ? posprawdzaj podłaczenie i wtyki czy
    są OK ,sterowniki i oprogramowanie...
     
  4. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Kable są w porządku (component od konsoli działa z TV w pełni, w Vbox2 nie jestem w stanie stwierdzić na 100%), przynajmniej z zewnątrz. Możliwe że złamały się wewnątrz ale nie wydaje mi się żeby tak było. Wszystko było podłączone tam gdzie powinno być a podczas używania było słychać kilka cichych trzasków ale to tylko kiedy uruchamiałem lub wyłączałem nagrywanie. Wcześniej chyba tez tak było. To nie przeszkadza. Rozkręciłem urządzonko i tak jak patrzyłem na gniazda od obrazu i dźwięku to niczym się nie różniły. Wewnątrz chyba wszystko OK. Zrobiłem reinstal oprogramowania i sterowników ze strony producenta i... nic -.- Dzięki za chęci. Przyjmę każdą pomoc(w granicach rozsądku ;))
     
  5. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    @up
     
Wczytywanie...

Poleć forum