1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem w Xboxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kusasfull, Wrzesień 22, 2012.

  1. kusasfull

    kusasfull Banned

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Gdy podłączyłem go pod plazmę przez hdmi to był normalnie głos ale gdy podpiąłem go pod swój monitor też przez hdmi to napewno nie będzie dźwięku bo nie mam podpiętych głośników do monitora bo się nie da to link do monitora MONITOR LCD DELL 17" 1708FP PIVOT USB WARSZAW (2630720260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale gdy kupiłem oryginalną przejściówkę do dźwieku i gdy podłączyłem ją do pada a słuchawki do przejściówki to i tak i tak nie było dźwięku co zrobić żeby był dźwięk. Podobno trzeba jakiś rozdzielacz ale nie wiem gdzie takie coś kupić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dźwięk podłączysz przez audio adapter lub kablem composite (dołączany do konsoli) rozbierając końcówkę :)
     
  4. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    Ja bym nie kombinował na 2 Kable... jeden na obraz a 2 rozebrany na dzwięk...

    Przecież konsola wtedy emituje podwójny obraz jeden cyfrowy na HDMI a drugi analogowy przez kabel kompozyt... czyli szybsze zużycie Grafy pod takim obciążeniem = ROOD
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  6. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    No tak ale jak podłączyć obraz przez HDMI na TV a Dźwięk na komponent pod głośniki czy co tam...
     
Wczytywanie...

Poleć forum