1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem Xbox 360 Elite. Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wacek13, Listopad 24, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wacek13

    Wacek13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Musiałem dziś na chwilę rozłączyć swojego xbox-a i po ponownym podłączeniu nie mam dźwięku, ani w menu ani w grach. obraz jest normalnie wszystko działa tylko bez dźwięku. Ktoś wie co może być tego przyczyną? już chyba z 4 razy rozpinałem i podpinałem kabel, wszystko dobrze siedzi. Pomocy! Bez dźwięku to już nie to samo... ;(

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Reset do ustawień fabrycznych robiłeś? Na jakim kablu jest podłączony xbox hdmi czy av.
     
  4. Wacek13

    Wacek13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sie robi reset ustawień fabrycznych? był na hdmi, teraz wlasnie sobie przypomniałem o kablu AV, podpiałem na probe i glos działa na AV.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wylacz w ustawieniach wyświetlacza opcje "wyświetl wykryte ustawienia" i dźwięk będzie

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Wacek13

    Wacek13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dokładniej? bo nie bardzo wiem gdzie to zrobić.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No wejdź w ustawienia w dash'u, dalej wyświetlacz...

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  8. Wacek13

    Wacek13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa. Dziękuję!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum