1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dźwiękiem z X-a na monitor przez HDMI

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez asterzd, Styczeń 25, 2009.

  1. asterzd

    asterzd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!!
    Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem X-a w wersji Premium i mam z nim nie lada Problem.
    Po podłączeniu X-a do Telewizora samsung poprzez kabel HDMI wszystko działa ok, Natomiast podłaczając tym samym kabelkiem do nowego monitora BELINEA Typ: 112402 zamiast dźwięku słyszymy w głośnikach lekki szumi nic poztym. Dodam że sprawdzałem monitor podłączając do tunera Nboxa i oczywiście dźwięk działa, również próbowałem użyć innego kabla HDMI, skutek żaden.

    Czy ktoś z was spotkał sie z podobnym problemem, i może wie jak go rozwiązać ?????????
    :confused::confused::confused:

    Z tego co wyczytałem jest tpo podobno błąd nowego softu, który Microsoft ma naprawić.
    Może Ktoś z was ma jakąś wersje usuwającą ten Problem???

    Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Podłączasz do monitora HDMI , ale monitor ma głosniki ?
     
  4. asterzd

    asterzd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy monitor ma glosniki???

    Oczywiście ze tak, po podlaczeniu monitora do n-boxa glos po HDMI dziala.
     
  5. sebiusz

    sebiusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Tak przez ten kabel.
    Tyle że musisz mieć wieżę lub amplituner z wejściem optical
     
Wczytywanie...

Poleć forum