1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dzwiekiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pram666, Maj 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pram666

    Pram666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki dziwny problem. Posiadam xboxa 360 elite, i wczoraj postanowilem przyniesc xboxa do znajomego. nie bylo u niego dzwieku, podlaczylem kabel pod hdmi do niego pod telewizor i zmienilem z pal-50 na pal-60 bo inaczej sie nei dalo. wrocilem do domu podlaczylem xboxa do siebie i dalej nie mialem dzwieku (wczesniej byl normalnie). probowalem kilka razy podlaczac, resetowac konsole, odlaczac i podlaczac kable po kilka razy. podlaczylem xboxa do innego telewizora w domu i glos jest normalnie. Zastanawiam sie w czym moze byc problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Jak PAL-60 na kablu HDmi ????
     
  4. Pram666

    Pram666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przelaczylem wtedy na tv, na tv u siebie dalej nie mam dzwieku, ani na hdmi. na innym telewizorze w domu chodzi normalnie tv i hdmi.
     
  5. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Zobacz w ustawieniach w dźwięku w konsoli.
     
  6. Pram666

    Pram666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmienialem na wszystkie mozliwe, domyslnie mam ustawione dolby digital 5.1
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne konsoli na samym kablu HDmi, jak nic to nie da to zobacz w opcjach TV, lub przywróć ustawienie fabryczne.
     
  8. Pram666

    Pram666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zresetowalem ustawienia konsoli i nic. Bede musial pogrzebac w telewizorze.
     
  9. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Zobacz jeszcze tak, zmień gniazdo HDmi w TV.
     
  10. Pram666

    Pram666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naprawione, do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum