1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ea. Prosze o pomoc!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wicia92, Styczeń 2, 2013.

  1. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialem sobie pograc w fife przez internet (polaczenie z internetem i xbox live jest ok) po chwili logowania sie na serwery ea wyskakuje mi komunikat : "w tej chwili serwery ea sa niedostepne. Sprobuj ponownie pozniej". Mam to przy wszystkich grac z ea ( fifa 11,12,13, bf3 ). Wczesniej ( okolo 3 miesiecy temu) wszystko bylo ok. Normalnie sie logowalem bez problemu. Przeszukalem internet i nic konkretnego nie znalazlem. Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Problem z ea. Prosze o pomoc!!!

    odłącz konsole od wszystkiego i z powrotem podłącz, wyczyść cache. Jak tak mam po ponownym podłączeniu wszystko śmiga jak ta lala.

    Tapanięte z Samsung Galaxy Y
     
  4. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem tak jak napisales ale nic nie pomoglo...
     
  5. fiedorf

    fiedorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a masz przerobioną konsole?
     
  6. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, nie. Konsola jest oryginalna.
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    a ja wiem co jest grane :) prawdopodobnie kolego hakowałeś virtual pro w poprzedniej fife12 czyli miałeś ov 99 z tego co czytałem na forum EA Sports takie osoby dostały dożywotniego BANA na gre multiplayer od EA wiec załóż nowy profil i graj bo ban jest na profil nie na konsole a szkoda :)
     
  8. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie hakowalem, nawet nie wiem jak to sie robi... Gralem sobie w fife od czasu do czasu. Teraz mialem dluzsza przerwe w graniu i chcialem sobie teraz pograc i mam ten problem. Czyli twierdzisz ze zalozenie nowego konta pomoze? Ale to jak to teraz pozmieniac? Profil na xboxie tez? czy jak?
     
  9. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Utworzylem nowy profil na xboxie i xboxie live ale problem nadal sie polawia przy logowaniu w grze... wiec to nie ban
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Xbox sie laczy z netem jak?switch, udostepnie polaczenia? Bo przez udostepnie polaczenia i program peerguardian da sie zablokowac laczenie z ea np.
     
  11. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam router dzieki ktoremu dzialaja 2 komputery i xbox ( bezprzewodowo)
     
  12. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge jakos sprawdzic ci mi blokuje polaczenie z ea?
     
  13. wicia92

    wicia92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wzialem xboxa do kolegi i u niego wszystko smigalo jak trzeba. Dzwonilem rowniez do dostawcy internetu i oni nic nie blokuja ( gier, stron, itd.) wiec to musi byc wina routera. Wiecie moze jak to rozwiazac? Posiadam router tp-link di-542.
     
Wczytywanie...

Poleć forum