1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ekranem po włączeniu Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VanRiel, Wrzesień 11, 2016.

  1. VanRiel

    VanRiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Cześć wam! Od jakiegoś czasu mam taki problem z Xbox 360, że mam zielone pixele na Xboxie na swoim telewizorze, a u znajomego problem znika. Nie wiem co to może być, szukałem tego powodu u was w "Szukaj" ale nic nie znalazłem. Ekran czasami jest normalny, a czasami strzela i skacze + robią się zielone pixele. Macie pomysły co może byc tego wina ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie znam się na tym, ale jak były problemy z ekranem to chodziło o artefakty. Poczekaj może odpisze Ci ktoś kto się zna :)
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1255
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś na innym kablu ?
     
  5. VanRiel

    VanRiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak. I sprawdzałem go na telwizorze 42 cale, a na swoim mam 32 i nie działa. Migotanie ekranu, zielone piksele. Trzeci kabel, który już sprawdzam i dalej to samo..
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1255
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To jak działa u niego elegancko a u ciebie nie to ja bym obstawiał TV, zobacz coś innego pod swoim TV i będzie wszystko wiadomo.
     
  7. VanRiel

    VanRiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W sumie ja mam zwykły telewizor, więc tutaj niezbyt da się coś ustawić w nim. Ale kiedyś wyczytałem, że może to być wina podpięcia HD w Xboxie.
     
  8. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw rozdzielczość na sztywno 720p
     
  9. VanRiel

    VanRiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    A jak moge ustawić rozdzielczość na sztywno ? :)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty masz telewizor CRT? Jeśli tak to może on nawet nie obsługuje pal 60

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. VanRiel

    VanRiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Akir, ja mam jakiś stary prosty telewizor :D Ale w tym problem, że kiedyś Xbox działał na nim bez problemu teraz się ten problem pojawił.. :s
     
  12. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    To uruchom konsole w trybie resetowania obrazu i ustaw ponownie.

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum