1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z exiso gui

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thegamehhh, Maj 29, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. thegamehhh

    thegamehhh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z powyzszym programem. Otoz wszystko idzie ok, po wypakowaniu wyswietla sie taka informacja:
    [​IMG]
    lecz w folderze istnieje tylko folder, zadnych plikow z gry. nie mowiac juz o tym, ze program odczytal tylko 2gb obrazu, mimo ze zajmuje on na dysku 8gb.
    Probowalem z innymi grami, skutek jest ten sam- program niewyodrebnia zadnych plikow z obrazu. Dzieki z gory za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego,eXiso w jakiej wersji -1.0.0.7 ?? Próbowałeś na tę samą partycję przerobić to ISO ??
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A nie jest to tak, że to eXiso nie obsługuje XGD3.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Starsza wersja SETH nie obsługiwała XGD 3 , i z początku wywalało ERROR'a
    Wersja 1.0.0.7 obsługuje na bank XGD3.
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ok.
    To jak to Ci nie śmiga to użyj ISO2GOD i zrób do GoD.
     
  7. thegamehhh

    thegamehhh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem zostal rozwiazany, sciagnolem z niemieckiej strony ten sam program i zaczelo smigac, dzieki za pomoc
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ok.
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum