1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z f2010 i aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kazimuro, Październik 15, 2009.

  1. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich cwanych lisów.
    Teraz krótko na temat problemu: zassałem f2010 bez kompatybila z ixtrem
    przerobiłem na kompatybila i spachowalem na wave2. Nagrlaem gre i nie chodzi
    tzn chodzi ale tylko po wyjęciu dysku, z dyskiem natomiast od razu wywala aktualizację lecz sie nie aktualizuje bo wyskakuje blad o zabrudzonej plycie i czyszczeniu szmatka znany przypadek. Aktualizacje Dashboard próbowałem robić lecz ni eda rady sosobem pnagrywania na plyte lub na usb. Niech mi nit tylko nie pisze ze robilem to nieporawnie bo robilem to napewno poprawnie.

    nie zwracac na ort inne g..na
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SzpadyzorPL

    SzpadyzorPL Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    O ludzie Oo , szok hhahaha , widzę odpowiedni dział ...


    btw. naucz się poprawnie pisać po Polsku ...
     
  4. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i właśnie zachowujesz się jak lato z pzpn, co lubi się ************ a pomóc nie umie
     
  5. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Też tak kiedyś miałem w starej konsoli, wydaje mi się że jedynym rozwiązaniem bedzie przerobienie na iX 1.6 i podłączenie konsoli do neta :D
     
  6. SzpadyzorPL

    SzpadyzorPL Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Już raport poleciał ;]
     
  7. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Ja pier.... widzę że mamy konfidenta;/ Koleś się pyta, a Ty sobie tylko posty nabijasz zamiast mu pomóc.
    Sorka za offtop ale takie menele mnie wkurzają.
     
  8. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jek ja nie nawidze takiej cwelozy jak nasz pzpn siedza kase biora a ty tu za friko podierdalasz ludzi swinio czerwona kompunistyczna
     
  9. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  10. SzpadyzorPL

    SzpadyzorPL Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Grantone, takie teksty to do mamusi w domu jak masz takowy ;] menelu
    a co do kazimiry czy jak ci tam , pozostawie bez komentarza :*
     
  11. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    to nie jest miejsce do pisania co o sobie myślimy, ale ja się wypowiedziałem i nie toleruję frajerów którzy sprzedają, tzn mogłeś chociaż nie nawalać postów tylko zaraportować a nie jakieś pierdoły wypisując :p
     
  12. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak dostałem jakiś bzdetny punkt karny na którego **** tak czy inaczej rozwiązałem problem zaraz powiem co i jak troche to dziwne alllllleeeeeeeee:

    1. Pobierz, a następnie wypakuj 3rd.wave.patch.rar >> Kliknij aby pobrać
    2. Uruchom ppf-o-matic3.exe
    3. ISO File - Wczytaj obraz przerabianej gry, np. HAWX
    4. Patch - Wczytaj v14-15.ppf
    5. Kliknij "Apply".

    Ważna rzecz, po całe tej akcji pojechałem obraz abxem lecz nie zmieniałem poziomu autofixa i obraz dorobił se 3rd.wave wcześniej skopiowanego do C:\Program Files\abgx360\StealthFiles\.. Dziwne a jednak:)
     
  13. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    kolejny ograniczony swiezak ktory nie umie czytac i nie potrafi wybrac odpowiedniego dzialu...proponuje odrazu bana za taka olewke regulaminu......adminowie wezcie sie do pracy..ten temat i ten nizej o fifa jest juz od kilku dni i dlaej dziala!!!!!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum