1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fable 2

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Palik, Październik 20, 2008.

  1. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Mam taki problem , że nie może mi sie załadować Zamek Fairfax, ciągle pisze ładowanie.... Ma ktoś podobny problem ? Można temu jakoś zaradzić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Z0M0

    Z0M0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z Fable 2

    może źle nagrana płytka ?? A wogóle to jaka płytka ?
     
  4. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Odp: Problem z Fable 2

    Verbatim DVD+R DL 2,4X wszystko ok sie nagrało po prostu nie wczytuje... nawet nie słychać jak napęd wczytuje .... nastaje cisza.... Nagle Tylko w tym momencie.
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Odp: Problem z Fable 2

    no ja tez mam ten problem ;> tylko np gralem godzine poszlem w jakies miejsce gdzie musi sie wczytac i nagle dupa ;p wczytuje wczytuje i za ***** nic :D

    plytka ta sama co ty :)

    jak ktos wie to niech napisze bo sam jestem ciekaw czemu
     
  6. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Odp: Problem z Fable 2

    Rozumiem że nie masz tak w konkretnym momencie ?? Tylko po jakims czasie. A Jak np gdzies nie chce sie wczytac to po ponownym uruchomieniu konsoli sie wczytuje ten moment?
     
  7. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Problem z Fable 2

    mi natomiast gra krotko po wlaczeniu sie jakby zawiesza tzn wogole sie nie wlacza jest czarny ekran i nic... widze ze duzo osob ma ten problem ;(
     
  8. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z Fable 2

    Źle wypalona gra.
     
  9. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z Fable 2

    bo się uparliście na tej swoje verbatimy i tak jest.Ja mam nagrane na EMTECACH i nie ma żadnego problemu z żadną grą.Nic się mi nie doczytuje
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Problem z Fable 2

    wnuczus nikt sie nie uparł na MKM ;) tylko innego sensownego wyboru nie ma. Jak wypaliłeś już tyle tych EMTEC'ów to daj wykres z Nero CD-DVD Speed >> Jakość dysku. Zobaczymy jak nagrywa. Nagrałem kilkaset płyt Verbatim'a DL na Lite-on'ie i żadna nie padła. Były tez Memorexy na początku ładnie się palił, ale później cyrki, RICOH elite PRINTABLE tragedia. Reszty nie pamiętam bo były to jednostki :D
     
  11. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Problem z Fable 2

    ja akurat mialem taikiego pecha ze zassalem jeszcze raz z innego zrodla i na nowo wypalilem plyte i nic nadal pojawia sie ten sam blad, moze sprobuje na innej plytce tanszej moze cos pomoze bo tak juz 2 verbatimy poszly sie ....
     
  12. arni100

    arni100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z Fable 2

    mi gra wiesza sie po zaladowaniu jeziora bower,tylko ze gra staje ale na przyklad drzewa i rosliny,wszystko sie kiwa na wietrze i normalnie idzie wyjsc do menu,maktos podobny problem,moze instalacja na dysku by pomogla?
     
  13. Bracia Tashibana

    Bracia Tashibana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Fable 2

    o 17.00 tak mi się ta gra zacięła że teraz mam problem z 3 czerwonymi diodami poważnie :-\
     
  14. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z Fable 2

    To jest problem hardware, a nie z fable II. Przegrzenie prawdopodomnie i zimne luty
     
  15. arni100

    arni100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z Fable 2

    ta zwieszka o ktorej pisze to calkiem co innego niz w przypadku lutow,wiem cos o tym , ta konsola ktora mam to drugi egzemplaz falkon,poprzednia to premium z 2006 r. i trzy tygodnie temu padla,na niej zwiechy byly na porzadku dziennym , cud ze tak dlugo chodzila,w fable 2 konsola generuje dalej grafike tylko postacie stoja w miejscu
     
  16. Bracia Tashibana

    Bracia Tashibana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z Fable 2

    konsola mi ożyła
     
  17. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z Fable 2

    Jeszcze się nie ciesz. Z rrod'em jest często tak, że konosla wstanie i za jakiś czas znowu 3 diody.
     
  18. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Odp: Problem z Fable 2

    Ja mam inny problem. Kiedy wchodzę do Bloodstone nie moge wyjac miecza , używać czarow ,rozmawiac z ludzmi itp. Dodam ,ze te funkce sa mi potrzebne do przejscia gry. Jeżeli ktoś ma jkies pomysły co robić niech pisze! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum