1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fable 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Scoop, Grudzień 24, 2008.

  1. Scoop

    Scoop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam całkiem ciezki orzech do zgryzienia :[ Po zrobieniu zadania dla łupiezcy nie moge wyjac wogole broni... nawet po kilku krotnym zresetowaniu konsoli nadal nic :/ Nie moge bic sie z przeciwnikami i przeciwnicy nie chca mnie bic wogole nie wiem co sie dzieje do tego mometu gra działała swietnie ;[
    Gre mam orginalna jezeli to moze pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keytan71

    Keytan71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem podobnie, z tym ze działo się tak w tyglu przy trollu, grę wgrałem na dysk i wszystko śmiga
     
  4. Termos

    Termos Guest

    Ja miałem odwrotnie. Po walce stal jak wryty z wyciągniętą bronią i za cholerę nie chciał jej schować ani się ruszyć. Z mapy wybrałem regiony i przeniosłem się w inne miejsce wierząc że to pomoże, ale kupa. Dalej tak stał. Bodajże pomogło wyświetlenie koła z gestami i wybranie pierwszego lepszego
     
  5. HaRdY

    HaRdY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    z tego co czytalem to bardzo duzo bledow jest w tej grze, ja mam problem z questem "na ratunek", wybierajac ten quest musze znalesc zone, a jak ja znajduje to ona nic niechce mi powiedziec na ten temat ;D
     
  6. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    i tak najprzyjemniejszym błędem w tej grze jest ten z kasa... co jakis czas dodaje nam się pieniedzy za rozne stragany i takie tam... a czy ktos sprobował zmienic date w xboxie? ;)
     
  7. ddark1978

    ddark1978 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanko jak schudnąć
     
  8. ddark1978

    ddark1978 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i mam problem z jedną misją tzn datki . złuż pokażny datek gdy światło bedzie w zenicie i za bardzo nie wiem oco chodzi
     
  9. kolba

    kolba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    z tego co mi się wydaje to w misji datki musisz wrzucić sporą liczbę pieniędzy obok tego gościa gdy słonce (plama słonca) będzie na środku sali. o godzinie 12 jest mniej więcej na początku sali.
     
  10. Harz

    Harz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupuj żarcie dające minus do grubości. Sprzedaje je rolnik(dwa selery^^). Chociaż tak kupowałem to i jadłem te selery doszedłem czynnikiem Grubość do 0 i dalej wyglądał puszysto ^^"
     
  11. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podchodząc do niej nie dostałeś żadnego listu? powinieneś otrzymać list i po przeczytaniu go dowiesz się gdzie szukać swojego dziecka. Ja po tej misji przestałem grać w Fable 2 :p bo to jeden wielki błąd. Po uratowani dziecka żona niby go miała odprowadzić ale jej nie ma w domu, tylko dziecko jest, a moje drugie dziecko(te co nie uciekło) znikło ze statystyk w ogóle jakby się nie urodziło, zresztą już tu to kiedyś opisywałem, wiec radze odpuść sobie tą misje bo zostaniesz sam z jednym dzieckiem :D
     
  12. Gharra

    Gharra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia

    można zjechać do minusa, wtedy będzie 'kościsty'

    a co do ludzi którzy mieli błędy, gracie na kopiach zapasowych czy oryginałach ?
     
  13. Dziory

    Dziory Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    A ja mam taki problem, pewnego razu odpalam sobie FII i widze takie cos:
    YouTube - MVI 0911
    postać nie porusza sie "normalnie" i wygląda jakby lewitowała, wszystko ogólnie działa i np podczas walki czy używania czarów zachowuje sie już normalnie ale gry wracam do normalnego trybu to znowu jest to samo ... ma ktoś jakiś pomysł ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum