1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z falconem rrod 0021

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nemesis48, Luty 5, 2012.

  1. nemesis48

    nemesis48 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radom
    Witam
    mam taki problem że przy próbie aktualizacji Lt spaliłem napęd
    xbox się normalnie uruchamiał bez spalonego dvd
    jednak chciałem sprawdzić czy może działa ten napęd
    ale po odpaleniu konsolki z napędem wyskoczył rrod
    0021 po odłączeniu napędu nadal pokazuję się błąd
    czy wystarczy wymiana napędu ?
    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
  4. nemesis48

    nemesis48 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radom
    to wiem ale nie wiem czy wystarczy tylko zmiana napędu specjalista powiedział mi że trzeba zrobić reballing czy to prawda ?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro konsola bez napędu wywala rooda to raczej wymiana na nowy nic nie pomoże.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0021 to moze byc tez uszkodzny sothbridge, widocznie spiecie poszlo.
     
  7. nemesis48

    nemesis48 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radom
    kolo za naprawe zaśpiewał mi 250 zł
    reflow
    nowy napęd + lt
    czy to się opłaca czy kupować już ps3
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    250 za napęd i reflow? Żart!

    Najlepiej kup nowy, szkoda kasy

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum