1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fallout 3 GOTY Edition

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Razak, Listopad 14, 2009.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Instaluje dodatki na dysku,wkładam zwykłego fallouta 3 wchodzę czyta te dodatki(tzw sprawdza zawartość,ale nie mogę ich włączyć,po porostu nie ma ich w menu,co mam zrobić?nie trzeba przejść jeszcze raz fallota 3 i dopiero dodatki się pokażą?,dodam że te dodatki są po hiszpańsku(oczywiście ten co to uplował na serwer nie chciało mu się napisać że są po hiszpańsku) a fallout 3 po angielsku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piter51

    piter51 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co słyszałem , to tych dodatków nie ma w menu do odpalenia, one powinne się pokazac podczas gry jako misje dodatkowe.
     
  4. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    hmm czyli musiał bym przejść gre jeszcze raz,z wersja hiszpańska powinno działać tak?
     
  5. xelah8

    xelah8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możliwe, że wersja hiszpańska nie współgra z wersja angielską gry. Z tego co wiem, to po zainstalowaniu dodatków wczytujemy jakis 'sejv' z Fallka 3 i dostajemy sygnał radiowy (nowe misje).
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ENG nie dziala z ESP niestety;]


    Wczytujesz i dostaniesz sygnaly radiowe.Wyjatkiem jest broken steel-po przejsciu podstawki grasz w BS
     
Wczytywanie...

Poleć forum