1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z far cry 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tajfun671, Sierpień 24, 2013.

  1. tajfun671

    tajfun671 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam problem z far cry 3, mam xboxa slima z rgh i tego far cryja na pen drivie niby wszystko ładnie działało aż po jednej z misji gra sie zacieła i wyłączyła mi sie konsola i nie wiem dlaczego tak sie stało i chciałbym prosić was o pomoc lub jakieś porady dlaczego tak sie dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Normalne. Nic sie nie dzieje, chyba ze bedzie sie to powtarzało czesciej to napisz

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  4. tajfun671

    tajfun671 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ze wszystkimi grami tak sie bedzie działo?
    Nikt więcej nie ma takiego problemu? Bo mi sie dwa razy tak stało

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ja tak miałem tylko ze zacinało mi sie w remember me podłączyłem dysk przenośny pod pc naprawiłem błędy i wszystko działa

    Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. tajfun671

    tajfun671 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak usunąć błędy

    To jak usunąć te błędy żeby wszystko dobrze działało?
     
Wczytywanie...

Poleć forum