1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Far cry 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Saintx, Maj 28, 2015.

  1. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Witam mam problem z grą Far cry 3 otóż posiadam lt 3.0 a grę nagrywałem zwykłą nagrywarką (zresztą jak wszystkie inne gry) przeszedłem prolog i po pierwszej misji wyskoczył mi "Błąd gry- Nie można odczytać dysku" gry nie nagrałem na dysk bo wyskakiwał komunikat o zabrudzonej płycie. Próbowałem uruchamiać grę przy triku mp3 ale nie daje to efektów, gry tylko klikam kontynuuj w starcie gra się przez chwilę ładuje a później wyskakuje błąd, gdy wyjąłem płytę miała małe ryski ale nie było ich dużo. To winna gry, płyty a może samego xbox'a ? I czy gra jest do wyrzucenia a może można coś jeszcze zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xelectrocx

    xelectrocx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możliwe że gra się źle nagrała. Miałem ten sam problem z re revelations 2. Chapter 3 nie działał po przejściu do następnej lokacji ale 1,2,4 już działały.
     
  4. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    czyli jak nagram grę jeszcze raz to błąd prawdopodobnie się naprawi ?
     
  5. xelectrocx

    xelectrocx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możliwe że tak o ile nie jest to błąd w pliku ISO ;)
     
  6. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Po przeczytaniu komentarzy do gry, faktycznie może być to problem z iso i tu nasuwa się mi drugie pytanie czy zna ktoś jakąś stronkę gdzie mógłbym pobrać far cry 3 pl bo z tych co znam była tylko ta wersja.
     
  7. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Nagrałem nową wstawkę i wyskakuje ten sam błąd zmieniłem dysk i nic nie pomogło, nagrałem call of duty i wszystko działa normalnie więc dlaczego wyskakuje mi ten błąd akurat w far cry 3?
     
  8. xelectrocx

    xelectrocx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainstalowałeś grę ?
     
  9. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    tej wersji też nie mogę zainstalować wyskakuje komunikat o zabrudzonej płycie
     
  10. xelectrocx

    xelectrocx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to problem leży w płycie albo pliku skoro inne gry normalnie działają
     
Wczytywanie...

Poleć forum