1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Far Cry 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez NrX, Marzec 26, 2015.

  1. NrX

    NrX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Witam.
    Jak w temacie mam właśnie problem z uruchomieniem Far Cry 4 na X360.
    Gre mam już od dawna i wcześniej działała bez problemu, a od niedawna gdy chcę włączyć kampanię
    czy to w trybie online, czy to w trybie offline to w połowie ładowania jej wyskakuje komunikat o tym
    że nie można odczytać dysku i aby przeczyścić dysk sciereczką i zrestartować konsolę.
    Wie ktoś jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Na początku czyszczenie pamięci podręcznej dysku,jeśli nie pomoże przetrzeć płytkę.Jeśli to nie pomoże to skalibrować laser może jest już na padnięciu.
     
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    z którego roku konsola?
     
  5. NrX

    NrX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Czyściłem pamięć, płytkę też przecierałem, ale nic to nie dało. Co do lasera, to powinien byc ok, bo w XBOX'ie była wymieniana niecały rok temu stacja dysków na nową, a nie gram na konsoli aż tak często. A co do innych gier to wszystkie chodzą tak jak trzeba.

    Konsola z 2008r, płyta główna Falcon V3, stacja dysków Lite-ON LT3.0

    ----------------
    Spróbuję jeszcze zrzucić pliki gry na dysk twardy, bo cały czas miałem ją zainstalowaną na pendrive. Może to coś zmieni.

    <edit>
    Jednak nic to nie zmienia.
     
    Ostatnia edycja: Marzec 26, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum