1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 09

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Adrik, Sierpień 25, 2009.

  1. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Witam. Pewnego dnia chciałem sobie zagrać turniej w fife z czterema kolegami. I przy wybieraniu drużyn podczas robienia turnieju pisze że wybrano maksymalną ilość graczy kiedy wybrałem tylko cztery drużyny. I tu jest problem. Nieraz graliśmy nawet na 6 graczy a tu nagle pisze że 4 to największa ilość. Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jak rozumiem to chcecie grać na 1 konsoli? To pewnie dlatego, że możesz podłączyć tylko 4 pady :)
     
  4. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Ale wcześniej graliśmy na jednej konsoli w sześciu a tera we pięciu się nieda.
     
  5. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jak to w 6? Jak do konsoli można podpiąć tylko 4 pady.
     
  6. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    No ale turniej graliśmy a nie sześciu naraz. I jak stworze turniej i wybieramy sobie kluby bądź państwa to my możemy grać tylko 4 klubami bądź państwami a wcześniej można było wybrać 8.
     
Wczytywanie...

Poleć forum