1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z fifa 10 help!!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ProEloHajter, Czerwiec 19, 2010.

  1. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Mam taki problem, więc gram sobie w fifę 10 i na single i na multi online działa normalnie ale gdy chce zagrać na 2 pady to w pierwszej sekundzie meczu gra się ścina i muszę resetować xpudło. Próbowałem reinstalować grę czyścić płytkę grać na 1 padzie a potem na drugi dołączyć odłączałem kable i nic. Proszę o pomoc!!! Za każdą ideę dam dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
    Najlepszym sposobem będzie, jeżeli sprawdzisz na innej płycie , czy też występuje taki problem. W dużym wypadku może być, to wina płyty. Jeżeli nie masz innej płyty, to sprawdź u jakiegoś kumpla czy również na tej płycie będzie taki problem. Pzdr.
     
  4. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Inne gry działają dobrze nie wiem ocb. Czekam na następne propozycje.
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra się zawiesza czy cała konsola?
     
  6. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Hmmm, dziwny przypadek... Według mnie może to być wina pada. Jakieś zwarcie się robi i konsola dostaje deja vu i sie resetuje.
     
  7. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    To cała konsola się zawiesza, właśnie pożyczyłem nowego pada od kolegi to spróbuje zamienić na drugiego i może pomoże.
     
  8. Pavel

    Pavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2008
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    miałem to samo, usunolem z dysku wszystko dotyczące fify 10 (gre, save itd) i pomoglo
     
  9. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Właśnie ja reinstalowałem fife i nic nie pomogło ale to może być coś z tym padem bo ostatnio pożyczałem innego pada od niego (czarnucha) a teraz białasa pożyczyłem.
     
  10. Pavel

    Pavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2008
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale mi chodzi zebyś usunol wszystko, wejdzi w Ustawienia Systemu/Pamięć/Dysk twardy/Gry/ i znajdzi tam Fife 10 potem nacisnij Y (zółty) i weś Usuń wybierz.

    To powinno pomóc. Bo miałem identyczną sytuacje jak Ty i nic nie pomagało. Tylko to pomogło
     
  11. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Ale czy to usunie mi save'y i wirtualną gwiazdę bo troszkę się bawiłem z moim piłkarzem.
     
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Musisz usunac Ustawienia osobiste - tak w kolko jak chcesz zagrac ze znajomym, albo jak gracie to po prostu nie logujcie sie - nie bedzie aktualnych skladow, ale aktualizacje zostaja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum