1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 10 i Xbox.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PeniGrom, Listopad 2, 2009.

  1. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam! Mam taki problem,a mianowicie gdy chce zagrac z kims 1vs1 na jednej konsoli wtedy zacina mi sie Xbox i nic sie nie da zrobic;/ A Normalnie dziala,podlacza sie tylko 2 osoba i znow scina;/ Nie wiem o Co chodzi;/ Mam tak tylko z Fifa (nagralem 3 Inne Fify na plytkach i kazda ma tak samo) Prosze o Pomoc! z gory dziekuje!:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Sprawdziłeś czy na innej konsoli normalnie działa?
     
  4. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie mam gdzie sprawdzic;/ U mnie ekipa swieci PS3 a nie M$maszyna ;) Nie mam zielonego pojecia skad to sie wzielo;/ tak nagle to bylo;/ kur***...
     
  5. B0g00s

    B0g00s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo co #1
    nie mam pojecia dlaczego
     
  6. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Ja raz miałem w F10, ze podczas trybu menadżerskiego w pewnym momencie(połowa sezonu) się wieszała i nie chciał iść dalej. Musiałem grać od nowa - nasz szczęście problem już się nie powtórzył. Muszę spróbować 1vs1...
     
  7. c_u_b_a

    c_u_b_a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie jest to samo co w 1. poście, przy grze na 2 pady konsola łapie zwiechę... co ciekawe wcześniej grałem z kolegą i było dobrze, a parę dni później już się zawieszało.
    Odinstalowanie gry i zainstalowanie ponownie nie pomogło, czyszczenie cache'a również.
     
  8. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Może to wina jakiejś felernej wersji którą sciągneliście. Ja mam orginał i wszystko chodzi prawidłowo
     
  9. B0g00s

    B0g00s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wywalilem wszystkie "sejwy" configi i mozna grac 1 vs 1

    Dlaczego z gory twierdzisz , ze wszyscy mamy pirackie wresje gier ??:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum