1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 13.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xboxmaniac42, Grudzień 15, 2012.

  1. xboxmaniac42

    xboxmaniac42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem fife ihasem 124b z Lt Max. Odpalam na xboxie jest to jasper z 2009 z lt3 i xbox mieli płytkę potem przestaje pojawia się na chwilę okienko z logiem gry i odrazu wyczyść płytę. Obraz przepuszczony przez abgx macie jeszczę linka skąd pobierałem FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX-[BTARENA.org].iso (download *******) - nie będę kradł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    masz fat?
     
  4. xboxmaniac42

    xboxmaniac42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to jest problem moje kopie ihas na facie nie śmigają nie które u mnie działa, na fat nie obslugiwana płyta. problem w jakości nagrania albo w czymś. nie miałem okazji sie pointeresować i masz najnowszy dash?
     
  6. xboxmaniac42

    xboxmaniac42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jakiś dash 16xxxx a czy to może być problem że nagrywałem z prędkością x4 zazwyczaj tak nagrywam i nie ma z tym problemów
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to jest nie znany problem . kopie ihas liteon działają na slimie bez problemu . kolegą na facie nie chcą... sam się zajme tym problemem. bo to jets dziwne. czyszczenie cache itd nie pomaga. i to nie wina laseru itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum