1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 13.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzesiek667, Kwiecień 22, 2013.

  1. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Dawno nie było mnie na tej stronie to teraz zapytam się w czym problem z FIFA 13.
    Problem jest w tym, że normalnie mogę grać mecze towarzyskie ale jak włączam karierę to zaraz mi błąd wyskakuje i Xbox się resetuje.
    Mam LT 2.0 zrobiłem topologie z LT 3.0 na LT 2.0 i prędkość ustawiłem na 2,4. Więc w czym problem ?
    @edit
    Bym zapomniał czy nagrywarka Liteon IHAS 120-04 może być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fifę musisz spalić na IHAS od 124 do 624 rev.B
     
    1 osoba to lubi.
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    W tym ,że nie nagrałęś liteon ihas z lt max rev b lub paytools 0.15 na zwykłej nagrywarce tego nie nagrasz.
     
  5. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma być Liteon iHAS 124-04 ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ma być któryś z tych: LITE-ON IHAS
    124 rev.B
    134 rev.B
    144 rev.B
    154 rev.B
    164 rev.B
    z wgranym oprogramowaniem LT MAX
    lub jak pisał kolega wyżej oprog. PAYTOOLS 0.15 jeśli Twoja nagrywarka podejdzie
     
    1 osoba to lubi.
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    w ihas inny niż rev b jest nie zalecany i program pay tools bo to dosyć nie dopracowane narzędzie i szkoda płyt. Może sprawdzić czy jego wyparka nie jest zgodna z pay tools.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli bez tej nagrywarki nici z pogrania na karierze ?
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nie nagrasz ihasem kopie 1 :1 to nie zagrasz, innej opcji nie ma, jeśli twoja nagrywarka jest kompatybilna z programem paytools to możesz spróbować nagrać
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie znaczy ,ze pay tools zgodny to nagra mu sie bez problemu.
     
  12. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dla tego napisałem że może spróbować , jak się nie nagra dobrze ,to tylko ihas rev B go ratuje
     
  13. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    moze zadziała resetuj xboxa i wgraj nowe lt3.0
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bez kopi ihas nie ma co probowac
     
  15. Grzesiek667

    Grzesiek667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystkie gry jakie nagrałem to działają z topologią tylko problem z tą FIFA.
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    panowie mysle ze koniec tematu by sie przydal ihas tylko pomze
     
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z pay tools niech nagra i juz ma liteona i bedzie git
     
Wczytywanie...

Poleć forum