1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal91fcb, Sierpień 5, 2013.

  1. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko. Wczoraj pojawił się u mnie problem podczas okienka transferowego w fife, a konkretnie moja konsola sie zawiesza. Posiadam xboxa z Lt 2.0 i oryginalną fife. Czytałem, że to częsta przypadłość i wystarczy sciągnąć patcha, ale nie wiem czy podłączać konsole pod neta, nie wiem jak to działa i nie chce dostać bana. Podobno można też to zrobić przez pendrajwa, ale po wrzuceniu patcha na pena (programem Horizon) na konsoli mam tylko opcje skopiuj, przenieś, usuń. Nie wiem co mam z tym zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Nic jeżeli wszystko zrobiłeś poprawnie jak w tutorialu to nie będzie żadnych oznak tego że patch wgrany on po prostu jest i już :)
     
  4. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha. No to w takim razie patch nie zadziałał. Co mogę z tym zrobić?
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Sprawdź czy masz dobrze skonfigurowanego pendrivea pod FAT32

    EDIT : Sprawdź czy MEDIA ID patcha zgadza się z tym z Twojej gry
     
  6. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pen jest dobrze skonfigurowany. Jak mam sprawdzić to MEDIA ID?
     
  7. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Na płycie to masz na środku daj płyte pod słońce i powinieneś zobaczyć jakieś literki i cyferki to jest właśnie media id potem wchodzisz na strone XBUC: XBOX 360 Title Updates wpisujesz w szukaj Fifa13 i ściągasz patch pod Twoje MediaId :)
     
  8. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lipa... Wychodzi na to, że wcześniej ściągnąłem dobrego patcha. A w ogóle próbowałem wcześniej zrzucić sejwa na pena, utworzyć drugi taki sam na dysku i je później podmienić, to teraz nawet nie chce mi wczytać kariery :p właśnie ogarnąłem, że tam jest kilka patchy pod mój MID. Mam wrzucić wszystkie?
     
  9. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Niee możesz wrzucić tylko najnowszy , nie trzeba starszych wrzucać
     
  10. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wrzucałem już go na początku i lipa.
     
  11. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Jesteś pewien , że wykonałeś wszystko z tutoriala jak należy ? Z jakiego tutoriala korzystałeś ?
     
  12. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Korzystałem z tego Wchodzisz na stronkę Xbuc.net tam wyszukujesz update do wgrania update'u na pendrive'a używasz programu Horizon XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon - instalujesz uruchamiasz podłączasz pendrive - horizon automatycznie wejdzie w device explorer -> tu klikasz prawym i wybierasz opcję inject file -> wybierasz ściągnięty plik i gotowe.
     
  13. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
  14. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaraz się za to biorę. Jeżeli to też zawiedzie, to może podłączyć konsole pod neta? A i jeszcze może wiesz czy można coś zrobić z herbami w polskiej lidze?
     
  15. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Jeżeli nie masz przerobionej konsoli ani nie włączałeś żadnej pirackiej gry to zrób tak od razu!Myślałem , że nie masz opcji na podłączenie konsoli pod live :) A z herbami niestety nie da się nic zrobić ponieważ na Xboxa nie ma modów do Fify ;)
     
  16. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole mam przerobioną :p zrobiłem tak jak w poradniku, ale dalej się zawiesza... chyba dam sobie z tym spokój ;/ Dzięki za poświęcony czas i pomoc :)
     
  17. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Nie wiem czemu dalej się zawiesza mi po wgraniu patcha zadziałało :/
     
  18. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to tylko podłączasz pena do xboxa i nic więcej nie robisz?
     
  19. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    No nic innego robić nie trzeba po prostu włącza się Fifa zaaktualizowana a jak włączysz Fife bez pendrivea to będzie stara wersja .
     
  20. michal91fcb

    michal91fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to u mnie coś nie działa ;/ chyba będę musiał zacząć od nowa, albo poczekam na fife 14 :p
     
  21. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    No nie wiem może podłącz jeszcze raz pena do XBOXa i niech Ci skonfiguruje (sformatuje) i spróbuj jeszcze raz wgrać update .
     
Wczytywanie...

Poleć forum